Langt ude med Ingrid Hvass

Privatfoto

LANGT UDE!

Fortællinger og fællesskab

Historiefortæller Ingrid Hvass inviterer til 4 fortælle-arrangementer som gennemføres udendørs på nogle af Vinderup egnens skønneste steder.

 • Fredag 30. april kl. 19.00: ”FUGL FØNIKS”
  Skånsø, Hvidemosevej, 7830 Vinderup
 • Lørdag 8. maj kl. 14.30: ”VASILISA OG BABA JAGA”
  Skaun, via Skivevej, 7830 Vinderup
 • Onsdag 12. maj kl. 19.00: ”NATTERGALEN”
  Rydhave Skov, Holstebrovej, 7830 Vinderup
 • Lørdag 29. maj kl. 14.30: ”KRAKA”
  Geddal Strand, via Hostrupvej, 7830 Vinderup

Et arrangement varer ca. 2 timer og vil udover fortællinger af Ingrid Hvass bestå af en kort gåtur, fællessang imellem træerne, kaffe og samtaler.
Deltagerne medbringer selv noget at sidde på og kaffekurv.

Entré á 50 kr. betales på dagen.
Der er tilmelding!

”Fortællinger på Heden og i Skoven, Langt Ude!” fortsætter lørdag den 8. maj kl. 14.30 i Ejsing Plantage, Skaun, og onsdag den 12. maj kl. 19.00 i Rydhave Skov. To meget forskellige skove lægger rum til disse to fortælle-arrangementer med Historiefortæller Ingrid Hvass. Ligeledes er der meget forskellige fortællinger på programmet.

Skaun. Lørdag den 8. maj. Kl. 14.30:
Russisk folkeeventyr om Den skønne Vasilisa og Heksen Baba Jaga

I Rusland kender alle børn og voksne ’Heksen Baba Jaga’ og hendes mærkelige hus, der går rundt på skællende hønseben. Ingrid Hvass fortæller det russiske folkeeventyr om ”Den skønne Vasilisa”, der bliver sendt ind i skoven for at finde Baba Jagas hus. Planen er at hun aldrig skal komme tilbage, men Vasilisa er udstyret med en gave fra sin døde mor, og denne gave gør hende i stand til at klare heksens urimelige opgaver. Vasilisa er nemlig ikke kun smuk og dejlig, hun er modig og klog, og det er vigtigt, når man skal kæmpe imod ondskab og udslettelse.

Rydhave Skov. Onsdag den 12. maj kl. 19.00:
H.C. Andersens ”Nattergalen”

”I Kina er kejseren en kineser” – sådan begynder et af H.C. Andersens smukke og livsbekræftende eventyr, og det fortæller Ingrid Hvass i Rydhave Skov, allerlængst inde mellem krogede træer, væltede stammer og vandløb. Og måske kan man høre en rigtig nattergal! Hør eventyret om den kraft, der er i Nattergalens sang. Ja, selv døden må flygte, når den ægte Nattergal synger.

Til hvert af de 4 arrangementer ”LANGT UDE!” har Ingrid Hvass valgt opmuntrende og livsbekræftende fortællinger.

Der er krav om tilmelding til Ingrid Hvass på 2217 2617. Ved tilmelding oplyses mødested og P. plads.

”Langt Ude!” er støttet af Holstebro Kommune.